Tgrt Haber

Galatasaray'dan Fenerbahçe galibiyetine dev prim!

17 Kasım 2021 19:09
Galatasaray'dan Fenerbahçe galibiyetine dev prim!
Süper Lig,Fenerbahçe,Galatasaray,prim,derbi

Son dakika spor haberi: Süper Lig'in 13. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Haftanın merakla beklenen mücadelesinde Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Şampiyonluk yarışında kritik öneme sahip zorlu mücadeleden iki ekip de galibiyetle ayrılmak isterken, sarı-kırmızılı cephede galibiyet primi de belli oldu.

Milli maçlar nedeniyle ara verilen Süper Lig'e Nef Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe derbisiyle dönüş yapacak olan Galatasaray, adeta seferberlik ilan etti.

BİLETLET TÜKENDİ!

Taraftarlar, tam 2 yıl aradan sonra tribünleri tamamen doldurmaya hazır. Kulübe yaklaşık 100 bin kişilik bir talep gelmişti. Dün başlayan genel satışla birlikte biletler tamamen tükendi. Dev mücadele için tam 52 bin 223 bilet satıldı ve yüzde 100'lük satış oranına ulaşıldı. TFF'nin aldığı kararla Süper Lig'de 9 Kasım itibarıyla maçlarda tam kapasite uygulamasına geçilirken, Galatasaray son yılların en yüksek seyirci sayısına imza atacak.

4 MİLYON LİRA PRİM!

Yönetim de milli oyunculardan yoksun şekilde zorlu maça hazırlanan Florya'daki derbi havasını daha da ateşlemek üzere kolları sıvadı. Ensonhaber'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar, teknik heyetle de görüşerek Fenerbahçe maçının galibiyet primini 4 milyon lira olarak belirledi. Ayrıca milli oyuncular takıma katıldıktan sonra toplu bir buluşma organizasyonu planlanıyor. Galatasaraylı yöneticiler, Florya'ya giderek takıma ve teknik ekibe destek vermeyi düşünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...