Tgrt Haber

Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Yıldız futbolcu gözden çıkarıldı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
14 Aralık 2023 09:08 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 09:44
Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Yıldız futbolcu gözden çıkarıldı
Galatasaray,Angelino

Galatasaray, Alman ekibi Leipzig'den kiraladığı ancak beklenen performansı bir türlü veremeyen Angelino'nun biletini kesti. Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesine 1 maç kala teknik heyet ve yönetim, Angelino için kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Danimarka ekibi Kopenhag'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçta ilk 11'de forma giyen Angelino yine bekleneni veremedi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen İspanyol sol bek, hem Avrupa hem de ligde bulduğu şansları bir türlü iyi değerlendiremedi.

ANGELİNO KADRO DIŞI!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray formasını 19 kez giyen Angelino, kiralık sözleşmesinde yazan zorunlu madde maddesi nedeniyle bundan sonra kadro dışı konumda olacak.

Leipzig ile yapılan anlaşmaya göre, bir maç daha oynarsa 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girecek olan 26 yaşındaki futbolcu, teknik heyet ve yönetimin gelecek planlamasında yer almıyor.

LEİPZİG DİRETİYOR!

Alman kulübü ile opsiyon maddesinin kaldırılmasına yönelik görüşmeler yapılmış ancak anlaşma sağlanamamıştı. Leipzig bu şartı kaldırmazsa, Angelino'ya bir daha forma verilmeyecek.

DEVRE ARASI YENİ SOL BEK GELECEK

Ara transfer dönemine kadar Barış Alper Yılmaz ve Kazımcan sol bekte dönüşümlü görev yapacak. Ocak ayında da bu bölgeye kaliteli bir oyuncu takviyesi yapılacak.

1 GOL-1 ASİST

İspanyol sol bek, Süper Lig'de 8, Şampiyonlar Ligi'nde 6, Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 5 maçta forma giydi. Toplamda 1475 dakika oynayan 26 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...