Tgrt Haber

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması

04 Nisan 2022 18:51 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 19:28
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip sakatlıkları bulunan Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Omar Elabellaoui, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed'in durumları hakkında da açıklama yaptı.

Fatih Karagümrük maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Kerem Aktürkoğlu’nun çekilen MR’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildi. Futbolcunun tedavisine başlandı.

Kerem Aktürkoğlu'nun birkaç gün daha takımla birlikte çalışmayacağı ve yetenekli futbolcunun Fenerbahçe derbisinde oynayıp, oynamayacağının kararının da daha sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

Sacha Boey takımla çalışmalara başladı. Omar Elabdellaoui, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştıktan sonra kendisi için hazırlanan ekstra kuvvet çalışmasıyla bugünkü programını tamamladı. Milli takımlarından sakat dönen Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi.

Teknik Direktör Domenec Torrent yönetiminde yapılan antrenman, küçük sahada ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra büyük sahaya geçen futbolcular, burada pas istasyonlarını tamamlayıp top kapma çalışması yaptı. Ardından geçilen pozisyon oyunuyla Karagümrük maçında ilk 11 başlayanlar antrenmanı tamamladı. İlk 11’de başlamayanlar dar alanda gruplar halinde yüksek tempolu çift kale maçla çalışmayı bitirdi.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına yarın 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...