Tgrt Haber

Galatasaray'dan Mauro Icardi tepkisi: "Utanıyoruz!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 00:10 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 00:21
Galatasaray'dan Mauro Icardi tepkisi: "Utanıyoruz!"
Galatasaray,Fenerbahçe,derbi,penaltı,Süper Lig,Mauro Icardi

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olduğu ve 1-1 sona eren dev derbide Mauro Icardi korkusu yaşandı. Arjantinli yıldızın maç sonundaki görüntüsü sarı-kırmızılı taraftarları endişelendirirken Galatasaray'dan da konuyla ilgili sert bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Mauro Icardi, Kadıköy'de 0-0 sona eren Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan bir pozisyon sonrası yüzüne sert bir darbe aldı. Maçın ardından apar topar hastaneye kaldırılan Arjantinli yıldızın elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği ifade edildi.

Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan Icardi'nin durumuna yönelik sert ifadelerle tepki gösterdi.

GALATASARAY: "UTANIYORUZ!"

Galatasaray, Fenerbahçe maçında penaltı beklediği pozisyon sonrası gözü şişen Mauro Icardi'nin bir fotoğrafını paylaştı.

Sarı-kırmızılılardan yapılan paylaşımda, "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz! Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle..." denildi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu paylaşıma kısa süre içinde binlerce yorum yağdırdı.

İşte o paylaşım:

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1739028908257812772

OKAN BURUK'TAN PENALTI İSYANI: "BOKS RİNGLERİNDE OLABİLECEK BİR YUMRUK"

Okan Buruk derbi sonrası yaptığı açıklamada pozisyonla ilgili, "İlk yarı net bir penaltı vardı, boks ringlerinde olabilecek bir yumruk vardı. Bunu uzaktan gördük. Bunda sizi de eleştireceğim. Kamera açılarını eleştireceğim. Bu pozisyonu net bir şekilde çekememek de sizin düşüneceğiniz önemli bir şey. Burada insanlar net olarak pozisyonu göremedi. Belki pozisyonun net görüntüsü çıkacak. Bu penaltıyı verememek üzücü. Hakeme bağlamak istemiyorum ama burada ilk yarıda net bir penaltı pozisyonu var. Sacha ile yumruk sallayan oyuncu aynı kartı gördü. Burada kazanmak çok önemliydi. İki takım da kaybetmemenin önemli olduğunu düşündü." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...