Tgrt Haber

Galatasaray'dan ses getirecek transfer: Adı Trabzonspor'la anılan dünya yıldızına kancayı attı

02 Ağustos 2022 16:10 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 16:27
Galatasaray'dan ses getirecek transfer: Adı Trabzonspor'la anılan dünya yıldızına kancayı attı
galatasaray,transfer,dries mertens

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Galatasaray, transferde atağa geçti. Sarı-kırmızılılar adı Trabzonspor ile anılan dünya yıldızına transfer etmek için harekete geçti. İşte Galatasaray’ın Belçikalı Dries Mertens için Napoli’ye yaptığı teklif…

Galatasaray, Süper Lig’de gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım transferde adı geçen dünya yıldızına kancayı attı.

Takımın başına getirilen teknik direktör Okan Buruk, kadrosunda bir yıldız golcü daha görmek istiyor.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Trabzonspor’un da transfer listesinde olan Dries Mertens’i transfer etmek için harekete geçti.

35 yaşındaki Belçikalı yıldızın Napoli ile sözleşmesi sona erdi. Sarı-Kırmızılılar yıldız oyuncu için İtalyan ekibine 3,5 milyon Euro‘luk bir teklif sunarken transfer görüşmeleri devam ediyor.

Napoli formasıyla geçen sezon 37 maça çıkan Mertens, 13 gol kaydederken 2 kez de asist yaptı.

GALATASARAY’IN TRANSFERLERİ

Galatasaray yeni sezon öncesi Okan Buruk yönetiminde 7 hazırlık maçına çıktı. Sarı kırmızılılar bu karşılaşmalarda 3 kez rakiplerini yenerken 2 maçtan ise sahadan yenik ayrıldı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

  • Abdülkerim Bardakcı
  • Kazımcan Karataş
  • Sergio Oliveira
  • Leo Dubois
  • Haris Seferovic
  • Fredrik Midtsjö

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...