Tgrt Haber

Galatasaray'dan yılın transfer çalımı: Beşiktaş'a "Uçak biletimi alın" demişti!

15 Temmuz 2023 12:40 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 13:06
Galatasaray'dan yılın transfer çalımı: Beşiktaş'a "Uçak biletimi alın" demişti!
Beşiktaş,Galatasaray,Halil Dervişoğlu,Transfer

Beşiktaş'ın dün akşam saatlerinde her konuda anlaşma sağladığı milli futbolcu Halil Dervişoğlu, siyah-beyazlı yönetime ilettiği "Uçak biletimi alın" mesajının ardından Galatasaray ile el sıkıştı.

Süper Lig'de yılın transfer çalımı Galatasaray'dan geldi. Yılan hikayesine dönen Halil Dervişoğlu transferinde başından beri Beşiktaş ile rekabet halinde olan Galatasaray; siyah-beyazlılara, "Şartlar uygun, uçak biletimi alın" diyen milli futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Hürriyet’ten İsmail Er’in haberine göre Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ve Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı’yı arayan Halil Dervişoğlu, “Uçak biletimi gönderin, geliyorum” mesajını iletti.

PEŞİN PARA TEKLİFİ İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ

Halil’in aynı zamanda menajeri olan babası da oğlunun Beşiktaş’ta oynamak istediğini belirtti ancak sarı-kırmızılıların peşin para vermesi işleri değiştirdi. Milli futbolcu ve babası, Galatasaray’ın peşin para teklifine ‘Evet’ dedi.

Beşiktaş yönetimi ise Dervişoğlu cephesine dün gece saatlerinde sözleşmeyi dahi göndermişti. Ancak ilerleyen saatlerde siyah-beyazlı yöneticiler, Halil Dervişoğlu’na ulaşamadı.

Halil'in, hafta sonu İstanbul'a gelerek kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

GÜNEŞ: GÜVENİM SARSILIRSA HERKESE SOĞUK BAKARIM

Beşiktaş Teknik DirektörüŞenol Güneş; siyah-beyazlı kulübe transfer olmayı önce isteyip; sonra ağız değiştiren milli futbolcuyla ilgili, “Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım” ifadelerini kullanmıştı.

GEÇEN SEZON 8 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçen sezon kulübü Brentford’un Burnley’e kiraladığı Halil, burada 8 maçta forma şansı bulabildi. Sezon boyunca Championship’te sahada yalnızca 65 dakika geçiren milli futbolcu, 1 gol katkısı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...