Tgrt Haber

Galatasaray'dan Yusuf Demir hamlesi: Türk statüsünde oynayabilecek mi?

15 Eylül 2022 18:15 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 18:48
Galatasaray'dan Yusuf Demir hamlesi: Türk statüsünde oynayabilecek mi?
Galatasaray,Yusuf Demir

Galatasaray'ın, yeni transfer Yusuf Demir'in Türk statüsünde oynayabilmesi için girişimlerde bulunacağı iddia edildi.

Galatasaray'ın 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yusuf Demir, Kasımpaşa maçında oyuna sonradan girip kısa sürede gösterdiği performansla sarı-kırmızılıları çok heyecanlandırdı.

Teknik direktör Okan Buruk, Yusuf'a daha fazla süre vermek istiyor. Ancak 19 yaşındaki genç oyuncunun yabancı statüsünde olması, ilk 11'deki 3 yerli zorunluluğu sebebiyle teknik ekibin elini kolunu bağlıyor.

KURALA GÖRE YABANCI

Daha önce 4 kez Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyen Yusuf Demir'in Türk Milli Takımı'nda oynama şansı kalmadı. Genç 10 numara, 2015'ten sonra milli takım tercihini yaptığı için de kural gereği yabancı sayılıyor.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray Yönetimi, bu kuraldan mağdur olan tüm oyuncularla ilgili bir değişiklik, güncelleme veya esnetme yapılabilir mi sorusuna cevap arıyor. Sarı-kırmızılıların konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde bir girişimde bulunacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...