Tgrt Haber

Galatasaray'ın Aliou Dieng transferine Prens Muhammed bin Selman engeli!

28 Şubat 2022 23:08 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 23:25
Newcastle United'ın Dieng için devreye girdiği iddia edildi.

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın sahibi olduğu Premier Lig ekibi Newcastle United, Galatasaray'ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Aliou Dieng için devreye girdi. Mısır basını, Muhammed bin Selman'ın Aliou Dieng transferi için bastırdığını yazarken Galatasaray'ın da gündeminde olan 24 yaşındaki ön liberonun kulübünden ayrılmak istediği belirtildi.

Newcastle United'ın Dieng için devreye girdiği iddia edildi.

Orta sahada yaşanan sıkıntıyı bir türlü çözemeyen Galatasaray'ın radarında olan Aliou Dieng için Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United'ın devreye girdiği öne sürüldü. Galatasaray, Aliou Dieng'i satın alma opsiyonuyla kiralamak isterken Prens Selman'ın devreye girmesi transferi oldukça zora soktu.

AYRILMAK İSTİYOR

Mısır basını, Muhammed bin Selman'ın Aliou Dieng için harekete geçtiğini yazarken, oyuncunun Al-Ahly'den ayrılmak istediğini kulübe bildirdiği de aktarıldı. Haberde, Galatasaray ile bir Fransız ekibinin de peşinde olduğu Dieng'in "Gitmek istiyorum, transferimde kolaylık yapın" sözlerine yer verildi.

Al-Ahly, Aliou Dieng için 8 milyon dolar bonservis talep edince Galatasaray oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için girişimlere başlamıştı.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Bu sezon Mısır ekibiyle tüm kulvarlarda 15 maça çıkan Aliou Dieng, takımına 1 gollük katkı verebildi. Kulübüyle 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Malili ön liberonun güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro civarında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...