Tgrt Haber

Galatasaray'dan 'çay' göndermesi! Rizepor'dan cevap gecikmedi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, AA
28 Şubat 2022 02:03 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 04:19
Gergin geçen mücadelenin ardından iki kulüp arasındaki atışma maç sonrasında da devam etti.

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray, 2 kez geriye düştüğü mücadeleden 4-2 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan 'çay' göndermesine Rizespor'dan cevap gecikmedi.

Gergin geçen mücadelenin ardından iki kulüp arasındaki atışma maç sonrasında da devam etti.

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, 27. hafta mücadelesinde sahasında Çaykur Rizespor'u 4-2 yendi. Hakem kararlarının tartışmalara yol açtığı maçın ardından Galatasaray cephesinde sevinç hakimken, konuk ekipte maçın hakemi Ümit Öztürk'e tepki vardı.

Mücadele sonrası Galatasaray kulübünün sosyal medya hesabından "Siz çayınızı kaç şekerli alırsınız?" paylaşımıyla rakibe gönderme yapıldı. Sarı kırmızılıların paylaşımını alıntılayan Çaykur Rizespor Kulübü ise "Bu çay, Rize çayı değil. Ümit Öztürk, kaçak çaydan demledi galiba! Bizim de kaçak çayla işimiz olmaz. Zira çayın kaçağı, sağlığı; hakemin eyyamı, futbolu bozar!" ifadelerine yer verdi.

"RİZESPOR'U KÜME DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR"

Karşılaşma sonrası hakem kararlarını eleştiren Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, “Rizespor’u küme düşürmek istiyorlar. Geçen hafta Göztepe maçında Galatasaray’a 3 tane penaltı, bu hafta bizim Rizespor maçında 2 penaltı verildi. Herhalde Galatasaray’ı bir yerlere getirmek istiyorlar. Galatasaray’ı birilerinin bir yerlere getirmesine gerek yok. Galatasaray buralarda durmaz, duracak da bir kulüp değil zaten. Bu arada biz eziliyoruz. Biz ve bizim gibi takımlar ciddi anlamda doğranıyorlar" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY GALİBİYETİ HAK ETMEDİ"

Karşılaşma 2-1 Çaykur Rizespor’un üstünlüğü ile devam ederken Hakem Ümit Öztürk’ün verdiği kararlar ile maçta Galatasaray’ın üstünlük sağlamasına yardımcı olduğunu iddia eden Kıran, sözlerine şöyle devam etti:

“2-1 galipken maçı resmen aldılar, diğer tarafa verdiler. Bu maçı eğer Galatasaray hak ederek almış olsaydı ağzımı açmayacaktım. Ama Galatasaray bugün hak ederek bir maç kazanmadı. İlk maçta olduğu gibi. İlk maç da hak ettiği bir galibiyet değildi, bugün de değil. Bırakında top oynansın sahada, kazanan kazansın. Rakibimiz de kazanırsa biz alkışlayacağız. İnsanların emekleri bu kadar ucuz değil. Bu akşam kandil akşamı, ben bunları Allah’a havale ediyorum. Söyleyecek hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır, istediğin kadar çağır. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Artık bezdik. İnsanların emeklerini çalmayın. Lanet olsun insanların emeklerini çalanlara.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...