Tgrt Haber

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası Mert Hakan Yandaş'tan paylaşım geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
27 May 2024 00:02 - Güncelleme : 27 May 2024 00:04
Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası Mert Hakan Yandaş'tan paylaşım geldi!

Süper Lig'de Galatasaray'ın Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Trendyol Süper Lig'de 37. haftada oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona eren derbideki gerginliklerin içinde olan Galatasaraylı futbolcularla birbirine giren Mert Hakan Yandaş 4 maç ceza almıştı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu ligini Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası Mert Hakan Yandaş'tan paylaşım geldi! - 1. Resim

MERT HAKAN YANDAŞ: "HİÇ KİR İÇİNDE OLMADIK"

Mert Hakan Yandaş, paylaşımında "Bu büyük taraftara hak ettiği mutlulukları yaşatmak için terimizin son damlasına kadar savaştık, ama bazı ENGELLER vardı aşamadık. ‘Çamurlu’ sahalardan geçtik ama hiç ‘KİR’ içinde olmadık. ‘Şeref’ kimileri için taşıması ağır bir yüktür. Sonuna kadar FENERBAHÇE." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...