Tgrt Haber

Galatasaray'ın Zaha planı ortaya çıktı! Arabistan'da vitrine çıkacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2023 16:35 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 16:38
Galatasaray'ın Zaha planı ortaya çıktı! Arabistan'da vitrine çıkacak
Galatasaray,transfer,Wilfried Zaha,Suudi Arabistan,Süper Kupa

Galatasaray, cuma akşamı Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçında Wilfried Zaha'dan kendini göstermesini bekliyor. Zaha'nın sezon başında teklifler aldığı Suudi Arabistan'da vitrine çıkacak olmasını fırsat gören yönetimin, yıldız futbolcu için gelecek tekliflere açık olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'ın sezon başında bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Wilfried Zaha'nın Fenerbahçe ile Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçında ilk 11'de olması bekleniyor.

PERFORMANSIYLA KEREM'İ ARATTI

Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'dan cazip teklifler alan yıldız futbolcu tercihi Galatasaray'dan yana kullanmıştı. Ancak sarı-kırmızılı takımda beklenen etkiyi gösteremeyen Zaha, sol açıkta Kerem Aktürkoğlu'nun performansını arattı. 

GALATASARAY, ZAHA İÇİN TEKLİF BEKLİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Oyuncunun Suudi Arabistan'da sahneye çıkmasını fırsat gören yönetim, Zaha için tekliflere açık olduğunu menajerlere iletti.

4.3 MİLYON EURO KAZANIYOR

Crystal Palace'tan ayrılmasının ardından bonservis bedeli olmadan kadroya katılan Zaha'ya 2 milyon 330 bin Euro imza parası ödenirken 3 yıllık anlaşmada her sezon 4 milyon 350 bin Euro (140.6 milyon TL) garanti ücret verilecek.

Ocak ayında Afrika Kupası'nın yolunu tutacak 31 yaşındaki Fildişi Sahilli hücum oyuncusu, Galatasaray'da 20 maça çıkarken 6 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...