Tgrt Haber

Galatasaray'la 'tamam'; Süper Lig'de 'devam': Fredrik Midtsjö, Pendikspor'da

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Fanatik
29 Ağustos 2023 17:36 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 18:10
Galatasaray'la 'tamam'; Süper Lig'de 'devam': Fredrik Midtsjö, Pendikspor'da
Galatasaray,Midtsjö,Transfer,

Galatasaray’ın Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö, Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor’la anlaştı.

Süper Lig’de bu sezon kadrosunu donattığı yıldız futbolcuların yanı sıra Mostafa Mohamed, Nicolo Zaniolo, Olimpiu Morutan, Yunus Akgün ve Bafetimbi Gomis gibi önemli oyuncularıyla yollarını ayıran Galatasaray’da Fredrik Midtsjö de yolcu…

Fanatik’ten Yakup Çınar’ın haberine göre Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor, Galatasaray’ın 30 yaşındaki Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö ile anlaşmaya vardı. Midtsjö'nün, bu akşamki Molde maçının ardından sarı-kırmızılılara veda etmesi bekleniyor.

PENDİKSPOR'UN REKOR TRANSFERİ

Haberde, Pendikspor'un Fredrik Midtsjö için 3 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli ödeyeceği bilgisi de yer aldı. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Pendikspor’un şimdiye kadar bonservise ödediği en yüksek rakam; bu sezon Trabzonspor’dan kiralanan Serkan Asan için verilen 102 bin Euro oldu. Midtsjö'ye 3 milyon Euro civarı ödenmesi öngörülen bonservis, Pendikspor için rekor bedel olacak.

ÜLKESİNDE FİŞİ ÇEKTİ!

Sarı-kırmızılı ekiple yol ayrımına gelen Midtsjö, son olarak Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde’ye karşı deplasmanda 3-2 galibiyet aldığı karşılaşmada 90+3’te Mauro Icardİ’nin pasında golünü atarak takımına galibiyeti getirdi.

Galatasaray ile tüm kulvarlarda 28 karşılaşmaya çıkan Midtsjö; 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 30 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 3 sarı kart gördü.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...