Tgrt Haber

Galler-Türkiye maçına Sloven hakem

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
19 Kasım 2023 14:17 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 14:31
Galler-Türkiye maçına Sloven hakem
Türkiye,Galler,hakem,Avrupa Şampiyonası,Milli Takım

A Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası elemelerinde gruptaki son maçında Galler'e konuk olacak. Millilerin grup liderliğini korumak için sahaya çıkacağı maçın hakemi belli oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Galler ile yapacağı maçın hakemi açıklandı. Kritik mücadelede Sloven hakem Matej Jug düdük çalacak.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cardiff Şehir Stadı'ndaki maçta düdük çalacak Matej Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Martin Matosa üstlenecek.

Sloven hakem Matej Jug 43 yaşında
Sloven hakem Matej Jug (43)

GALLER'İN LİDERLİK ŞANSI KALMADI

Dün oynanan Ermenistan-Galler maçı 1-1 sona erince Galler'in grubu lider bitirme şansı kalmadı. Hırvatistan ise yine dün oynanan maçta Letonya'yı deplasmanda 2-0'la geçti ve grup ikinciliğini sürdürdü.

Öte yandan Galler'in grup ikinciliği için şansı sürüyor. Galler, Türkiye'yi konuk edeceği maçta milli takımımızı mağlup edip Hırvatistan'ın kazanamamasını durumunda EURO 2024 bileti alacak. (Galler'in ikili averajda Hırvatistan'a üstünlüğü bulunuyor.)

GALLER-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye gruptaki son maçında 21 Kasım Salı günü Galler'e konuk olacak. Saat 22.45'te başlayacak zorlu maç TRT1'den naklen yayınlanacak.

FİNAL MAÇI ÖNCESİ MORALLİ PROVA

A Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası elemelerinde liderlik için sahaya çıkacağı Galler maçı öncesi dün akşam Almanya ile Berlin'de karşı karşıya geldi. Hazırlık maçı olmasına aldırmadan 90 dakika durmadan mücadele eden Milliler sahadan 3-2'lik zaferle ayrıldı.

Millilere galibiyeti getiren golleri Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı kaydetti.

Avrupa Şampiyonası'nın ev sahibi Almanya karşısındaki galibiyet, Galler maçı öncesi millilere moral oldu.

Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...