Tgrt Haber

Gaziantep FK-Beşiktaş maçında tayt krizi: Maç başlamadan kart gördü!

25 Aralık 2022 16:56 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 17:34
Gaziantep FK-Beşiktaş maçında tayt krizi: Maç başlamadan kart gördü!
Spor Toto Süper Lig,Gaziantep FK,Beşiktaş,Atilla Karaoğlan,Günay Güvenç

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında oynanan kritik Gaziantep FK-Beşiktaş müsabakası öncesi maçın hakemi Atilla Karaoğlan ile Gaziantep FK file bekçisi Günay Güvenç arasında tayt kriz çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Gaziantep FK, Beşiktaş'ı konuk etti. Kalyon Stadyumu'nda oynanan müsabakada Atilla Karaoğlan görev aldı. Gaziantep FK'nın tecrübeli eldiveni Günay Güvenç ile Atilla Karaoğlan arasında maç başlamadan ilginç bir olay yaşandı.

TAYT KRİZİ KART GETİRDİ!

beIN Sports'un aktardığı bilgiye göre; Gaziantep FK'nın tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç, karşılaşma öncesinde şortunun altına farklı renkte bir tayt giydi. Müsabakanın hakemi Atilla Karaoğlan'ın Günay Güvenç'ten taytını değiştirmesini istediği ifade edildi.

Günay Güvenç'in hakemin bu talebine tepki gösterdiği aktarıldı. Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan bu tepki sonrası Günay Güvenç'e koridorda sarı kart gösterdi. Günay Güvenç maç başlamadan sarı kartla cezalandırıldı. Tecrübeli file bekçisi karşılaşmaya şortun altına tayt giymeden başladı.

Bu sezon üçüncü sarı kartını gören Günay Güvenç, bundan önce Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında sarı kart görmüştü.

TALİMAT MADDESİ NE DİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu sportif ekipman talimatı madde 15'te şu bilgiler yer alıyor: Kalecilerin forma setleri diğer oyuncular ve müsabaka hakemlerinden bariz bir şekilde farklı renklerde olmak zorundadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...