Tgrt Haber

Beşiktaş'a Ghezzal'den sevindiren haber

08 Mart 2023 12:55 - Güncelleme : 08 Mart 2023 15:41
Beşiktaş'a Ghezzal'den sevindiren haber
ghezzal,beşiktaş,başakşehir,süper lig

Sakatlığından ötürü bir süredir forma giyemeyen Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmada kadroda olması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılacak olan Beşiktaş'a Rachid Ghezzal'den iyi haber geldi. Hürriyet'in haberine göre ekim ayında sakatlanan ve 4 aydır sakatlığı süren Cezayirli futbolcunun sakatlığı geçti ve zorlu karşılaşmada ilk 11'de yer alması bekleniyor.

ANTALYASPOR MAÇINDA SAKATLIĞI TEKRAR ETMİŞTİ

Antalyaspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında maç öncesi ısınmasında tekrar sakatlanarak kadrodan çıkartılan oyuncunun bu defa tamamen iyileştiği ve Medipol Başakşehir karşısında sahada olacağı öğrenildi. 

Beşiktaş'a Ghezzal'den sevindiren haber

BU SEZON 6 MAÇA ÇIKABİLDİ

Bu hafta takımla birlikte sahaya çalışmalara başlayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Beşiktaş formasıyla sadece 6 maça çıkabilirken bu maçlarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...