Tgrt Haber

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına damga vuran olay: Güvenlik görevlisi, Mert Hakan Yandaş'tan şikayetçi oluyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
25 Aralık 2022 06:18 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 06:45
Trabzonspor-Fenerbahçe maçına damga vuran olay: Güvenlik görevlisi, Mert Hakan Yandaş'tan şikayetçi oluyor
fenerbahçe,trabzonspor,mert hakan yandaş,güvenlik görevlisi

Son dakika haberi: Dünya Kupası’nın ardından Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 15.haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ederken Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığı söyledi. İddiaları reddeden güvenlik görevlisi, Mert Hakan’ın kendisine küfür ettiğini ifade etti. 

Süper Lig’in 15.haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Trabzonspor evinde ağırladığı ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Maxi Gomez ve Trezeguet'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Son şampiyon Trabzonspor iç sahadaki yenilmezlik serisini 32 maça çıkartırken maçta 57’de gördüğü ikinci sarı kartla Crespo sarı lacivertlileri 10 kişi bıraktı.

MERT HAKAN YANDAŞ: GÜVENLİK GÖREVLİSİ SALDIRDI

Maçın hakemi Halil Umut Meler karşılaşmada bolca sarı karta başvurdu. Bunlardan biri de ısınma sırasında Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş. Yıldız futbolcu o sırada yaşananları maç sonunda anlattı.  Tecrübeli futbolcu “Ama ben ısınırken, güvenlik görevlisi bana saldırıyor. Alışmışlar rahatlığa. Konuşmayalım, efendi gibi duralım diyoruz… Adam görevli, bana hareket yapıyor, sonra da susmamı bekliyorlar! Kimden geliyor bu rahatlık? Geçen sene son maçta da bunlar oldu! Güvenlik, polis görevlisi… Bana saldırdılar. Biz de bu vatanın evladıyız, ne yaptık? Yapmayın! Herkes işini yapsın! Yazık günah! Dünyayı kurtarmıyoruz. Bir sakin olun” ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ: MERT HAKAN KÜFRETTİ

Bu açıklamaların ardından söz konusu güvenlik görevlisi aynı sebepten dolayı Mert Hakan Yandaş’tan şikayetçi olmaya hazırlanıyor. İddiaları reddeden güvenlik görevlisi, Mert Hakan Yandaş’ın kendisine küfrettiğini ve sonrasında yalan beyanda bulunduğunu savundu.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1606750736204718080

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...