Tgrt Haber

Son dakika: Halil Umut Meler 'benden bu kadar diyerek' hakemliği bırakma kararı aldı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
12 Aralık 2023 00:47 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 01:24
Son dakika: Halil Umut Meler 'benden bu kadar diyerek' hakemliği bırakma kararı aldı!
Halil Umut Meler,Ankaragücü,saldırı,hakem

Son dakika spor haberi: Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren olaylı MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında yumruklu ve tekmeli saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, hakemliği bırakma kararı aldı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren olaylı MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında skandal bir saldırı yaşandı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Meler hastaneye kaldırılırken saldırganlar da gözaltına alındı.

HALİL UMUT MELER HAKEMLİĞİ BIRAKMA KARARI ALDI: "BENDEN BU KADAR!"

A Spor'da yer alan habere göre; Skandal saldırının ardından Halil Umut Meler hakemliği bırakma kararı aldı. Yaşananların ardından büyük bir şok yaşayan Meler'in hastanede 'ben bırakıyorum' dediği ifade edildi.

Halil Umut Meler'in kararından bir değişiklik olmaması durumunda yarın açıklaması yapması bekleniyor.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1734338418111566168

ZEYNEL KAFKAS: "HOCAM ÇOK ÜZÜNTÜLÜ"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti.

Kafkas, ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hocamı çok üzüntülü, Türk futbolu adına çok umutsuz gördüm." dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyleyen Kafkas, "Hepimizi derinden yaraladı. Türk sporu, Türkiye'nin dünyadaki imajı adına, her bakımdan üzücü bir olay. Kabul edilir bir olay değil. Geçmiş olsun. İnşallah bu son olur. Bu tür olayların bir daha tekrarlanmamasını diliyorum." diye konuştu.

"HALİL UMUT MELER SPOR ADINA UMUDUNU KAYBETMİŞ"

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Meler'e yumruk atmasıyla ilgili soru üzerine Kafkas, şunları kaydetti:

"Tasvip edilecek bir tarafı yok. Tüm spor camiasını, insanlığı üzen bir davranış. Hocamızı esas üzen; yarası var, yaralar geçer ama kalben çok yaralandığını hissettim. Çok üzüldüm, gözleri doldu. Spor adına umudunu kaybetmiş. Ülkenin dünyadaki vizyonu açısından da problem. İmaj açısından da çok kötü. Burada yapılan her açından suç. Spor yasasında eksikler, fazlalıklar olur, onlar giderilir ama yapılana insani, ahlaki açıdan bakıyoruz."

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...