Tgrt Haber

Hasan Arat'tan yıldız golcüye veto! "Beşiktaş'ı bırakıp gideni geri almam"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Takvim
14 Aralık 2023 11:14 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 11:31
Hasan Arat'tan yıldız golcüye veto! "Beşiktaş'ı bırakıp gideni geri almam"
Wout Weghorst,Beşiktaş,Hasan Arat,transfer

Beşiktaş'ta yaşanan üste üste sakatlıkların ve 5 oyuncunun kadro dışı bırakılmasıyla kadro adeta eridi. Gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Forvet bölgesi için gündeme Kartal'ın eski golcüsü gelse de Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Bizi bırakıp giden birini geri almam” diyerek transferi istemedi.

Beşiktaş devre arasında yapacağı transferler için çalışmalarına başladı.

Birçok bölgeye takviye yapmak isteyen Kara Kartal, forvet bölgesi için de arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, golcü arayışlarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi.

WOUT WEGHORST SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'un menajerler aracılığıyla siyah-beyazlı takıma teklif edildiği ifade edildi. Hollandalı golcü Kartal'da 6 ay kiralık olarak top koşturmuş ve gösterdiği performansla sezonun ikinci devresini Manchester United'da kiralık olarak geçirmişti.

HASAN ARAT'TAN YILDIZ GOLCÜYE VETO!

Takvim'in haberine göre; Başkan Hasan Arat'ın menajerler aracılığıyla yapılan bu teklifini anında geri çevirdiği belirtildi. Arat'ın, "Beşiktaş'ı bırakıp giden adamla işimiz olmaz. Onu geri almam" dediği kaydedildi.

BONSERVİSİ BURNLEY'DE

Şu anda Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki Hollandalı golcü bu sezon 14 maçta forma giyerken 4 gol ve 1 asist üretti. 9 milyon Euro piyasa değeri olan Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Beşiktaş'ta tek devre oynayan Hollandalı golcü 18 karşılaşmada 9 gol atarken 4 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber | Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...