Tgrt Haber

Hatayspor’un 5 oyuncusu sezon sezonuna kadar başka takımlara kiralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Şubat 2023 10:43 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 10:45
Hatayspor’un 5 oyuncusu sezon sezonuna kadar başka takımlara kiralandı
Hatayspor,transfer,deprem

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Süper Lig’den çekilen Atakaş Hatayspor’da 5 futbolcu sezon sonuna kadar başka takımlarda forma giyecek.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Depremin en çok hasara yol açtığı Hatay’da enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Deprem bölgesine gönderilen yardımlar depremzede vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yaralarını sarmak için bölgeye sevk edildi.

HATAYSPOR’DAN PEŞ PEŞE ACI HABERLER

Süper Lig’den çekilme kararı alan Hatayspor da Christian Atsu’nun yanı sıra malzeme sorumlusu Onur Akdeniz ve mutfak personeli Suzan Berber'in de depremde hayatlarını kaybettiği belirlendi.  Takımın ligden çekilmesinin ardından futbolcularla ilgili transfer gelişmeleri hakkında kulübün internet sitesinden bilgilendirme yapıldı.

5 FUTBOLCU SEZON SONUNA KADAR KİRALANDI

Açıklamada, "Mehdi Boudjemaa'nın sezon sonuna kadar Ferencvaros'a, Samuel Adekugbe'nin sezon sonuna kadar Galatasaray'a, Bertuğ Özgür Yıldırım'ın sezon sonuna kadar Antalyaspor'a, Saba Lobjanidze'nin sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e, Abdullah Yiğiter'in sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...