Tgrt Haber

Hırvatistan, Letonya'yı devirerek liderlik şansını son maçlara taşıdı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Kasım 2023 22:04 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 22:26
Hırvatistan, Letonya'yı devirerek liderlik şansını son maçlara taşıdı
EURO 2024,A Milli Futbol Takımı,Hırvatistan,Letonya

Türkiye'nin lider durumda bulunduğu 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda, Hırvatistan, Letonya'yı yenerek gruptan çıkma ve liderlik şansını sürdürdü.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemelerinin 9. haftasında A Milli Futbol Takımı'nın lider durumda bulunduğu D Grubu'nda, Hırvatistan deplasmanda Letonya'yı 2-0 yenerek gruptan çıkma ve lider olma şansını sürdürdü.

Letonya'ya konuk olan Hırvatistan, Majer'in 7. dakikada ve Kramaric'in 16. dakikadaki golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

HIRVATLAR LİDERLİK ŞANSINI SON MAÇA TAŞIDI

Bu sonuçla D Grubu'ndaki son maçlar öncesinde 13 puanlı Hırvatistan'ın, 16 puanı bulunan Türkiye'nin önünde grubu ikili averajla lider bitirme şansı devam etti.

A Milli Futbol Takımı, 21 Kasım Salı günü oynayacağı gruptaki son maçında Galler'e konuk olurken Hırvatistan ise Ermenistan'ı ağırlayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...