Tgrt Haber

Mauro Icardi, şimdiden maliyetini çıkardı: Sarı-kırmızılılara büyük katkı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Ekim 2023 12:13 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 12:19
Mauro Icardi, şimdiden maliyetini çıkardı: Sarı-kırmızılılara büyük katkı
,Galatasaray,Şampiyonlar Ligi

Galatasaray'ın Manchester United'ı 3-2 devirdiği maçta takımının galibiyet golüne imzasını atan yıldız golcü Mauro Icardi, sarı-kırmızılılara maliyetini şimdiden çıkardı.

Geçen sezonki şampiyonlukta büyül başrol oynayan Mauro Icardi, sözleşmeyi yenilediği 30 Temmuz'dan bugüne kadar maliyetini neredeyse karşıladı. PSG'den 10 milyon euro'ya bonservisi alınan Icardi, Galatasaray ile yıllık 6 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme yaptı.

Üç yıllık maliyeti 28 milyon euro'yu bulan yıldız golcü, takımının Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını sağladı ve G.Saray'ın kasasına 24.5 milyon euro girdi.

7,5 MİLYON TL'Yİ DE GARANTİLEDİ

Manchester United zaferi ile 2.8 milyon euro'yu hak eden Aslan, Süper Lig'de ise Trabzonspor, Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarını kazandıran Icardi sayesinde, 7.5 milyon TL'yi de garantiledi.

27,5 MİLYON EURO KATKI SAĞLAMAYI BAŞARDI

Böylece Icardi, 27.5 milyon euro katkı sağlamayı başardı ve maliyetini de karşılamış oldu. 30 yaşındaki Mauro Icardi, bu sezon Trendyol Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi olmak üzere 13 maça çıktı ve 11 gol, 1 asistlik katkı yaptı.

Tangocu, Devler Ligi'nde de 4 gol, 1 asistle toplam 5 gole etki etti ve kalitesini gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...