Tgrt Haber

İngiltere'den Victor Nelsson'a bir talip daha! Bonservis bedeli belli oldu

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
17 Ekim 2023 12:30 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 13:21
İngiltere'den Victor Nelsson'a bir talip daha! Bonservis bedeli belli oldu
Galatasaray,Transfer,Victor Nelsson

Davinson Sanchez'in Galatasaray'a transfer olmasıyla kulübeye hapsolan Victor Nelsson, sarı-kırmızılı ekiple sözleşme yenilemeyeceğini açıklamıştı. Danimarkalı defans oyuncusuna İngiltere'den yeni talip çıkarken bonservis bedeli de netlik kazandı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın sezon başında Totthenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden olan Davinson Sanchez, Victor Nelsson'u yedek kulübesine itti. Danimarkalı yıldız ülkesinin basınına yaptığı açıklamada yedek kalmaktan memnun olmadığını ve sözleşme uzatmayacağını belirtmişti.

Davinson Sanchez transferiyle yedek kulübesine çekilen ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirten Victor Nelsson'a İngiltere'den yeni talip çıktı. Danimarkalı yıldızın devre arasında takımdan ayrılması gündeme geldi.

FULHAM TAKİBE ALDI

Fulham'ın 24 yaşındaki savunma oyuncusu ile yakından ilgilendiği ve genç futbolcu için ocak ayında teklif yapmayı düşündüğü öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray yönetiminin, Danimarkalı futbolcu için 15 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis beklentisinin bulunduğu ve bu rakamın altına oyuncuyu göndermeye sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

TOTTENHAM VE SEVILLA İLE ADI GEÇTİ

Başarılı futbolcunun adı daha önce İngiltere'den Tottenham le anılmıştı. Nelsson ayrıca, geçtiğimiz hafta verdiğimiz röportajda yaz transfer döneminde Sevilla'nın ilgisi olduğunu da itiraf etmişti.

Galatasaray'ın 2021 yılında Kopenhag'tan kadrosuna kattığı Danimarkalı savunmacı, şu ana kadar sarı-kırmızılı formayla çıktığı 93 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

GALATASARAY'IN SÖZLEŞME TEKLİFİNİ REDDETTİ

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini reddettiğini söyledi.

Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını bildiren başarılı stoper, "Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum" ifadelerini kullandı.

Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk'la konuştuğunu söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi. 24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini bildirdi.

"OYNAMAZSAM BAŞKA BİR YER BULMAK ZORUNDA KALACAĞIM"

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Victor Nelsson, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

Sevilla'ya transferinin direkten döndüğünü belirten Nelsson, Galatasaray'ın İspanyol ekibinin teklifini düşük bulduğunu vurguladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...