Tgrt Haber

İsmail Kartal, Fenerbahçe efsanelerini geride bırakarak tarihe geçti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Hürriyet
04 Şubat 2024 14:06 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 14:08
İsmail Kartal, Fenerbahçe efsanelerini geride bırakarak tarihe geçti
Fenerbahçe,İsmail Kartal

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu sezon yakaladığı yüzde 83'lük galibiyet oranıyla sarı-lacivertli kulübün efsane hocalarını geride bıraktı. Rekorları bir bir kıran tecrübeli hoca Fenerbahçe tarihine geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal, bu sezon gösterdiği performansla rekorlar alt üst ediyor. Kartal, sarı-lacivertli kulübün tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesine sahip teknik direktörü olarak tarihe geçti.

İsmail Kartal'ın yönetimindeki Fenerbahçe, 24 maçta 20 galibiyet alırken 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

İSMAİL KARTAL, EFSANALERİ GERİDE BIRAKTI

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası yakaladığı galibiyet oranıyla kulüp tarihine adını yazdıran teknik adamlardan Ignac Molnar ve Todor Veselinovic'i geride bıraktı.

Molnar 1959'da 16 maçta 13 galibiyetle, Veselinovic de 1988-89 sezonunda 36 müsabakada 29 kez kazanarak yüzde 81'lik bir galibiyet oranı tutturmuştu.

TARİHE GEÇTİ

Bu sezon Fenerbahçe'de yüzde 83'lük bir galibiyet oranı yakalan İsmail Kartal, bu alanda zirveye yükselirken sarı-lacivertli kulübün de tarihine geçmeyi başardı.

Kaynak: TGRT Haber | Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...