Tgrt Haber

İspanyollardan Arda Güler iddiası: "Keşke Fenerbahçe'de kalsaydım"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 07:39 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 08:05
İspanyollardan Arda Güler iddiası: "Keşke Fenerbahçe'de kalsaydım"
Fenerbahçe,Real Madrid,Arda Güler

Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler'in İspanya'ya transfer olduğu ilk günlerde zorluk yaşadığı öne sürüldü. İspanyol basını, genç yıldızın bu dönemde yaşadığı zorlukları manşetine taşırken çarpıcı iddialarda da bulundu. İşte detaylar...

İspanya La Liga devi Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bedelle kadrosuna katmıştı. 20 milyon Euro olan bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya yükselebilecek. Fenerbahçe, bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacak.

Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. İspanyol basını, genç yıldız adayının Real Madrid'deki ilk günlerinde adaptasyon konusunda büyük sıkıntılar yaşadığını öne sürdü.

"EN SIKINTILI GÜNLERİ ABD'DE GEÇTİ"

Defensa Central'in haberine göre; Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, üst üste sakatlıklar yaşamasına rağmen İspanyol devindeki en sıkıntılı günlerini Los Angeles kampında yaşadı.

"PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞADI"

Genç yeteneğin Real Madrid'e transferinin üzerinde büyük bir baskıya neden olduğu ifade edildi. Los Angeles kampında yaşanan sakatlık ve dil problemleri nedeniyle takım arkadaşlarıyla iletişim kuramayan Arda Güler'in psikolojik olarak sorunlar yaşadığı belirtildi.

"TAKIMIN YILDIZLARI YARDIMCI OLDU"

Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk antrenmanın gösterdiği performansla büyük bir beğeni kazandığı ancak antrenmanın ardından sorun yaşamaya başladığı aktarıldı. Real Madrid'in yıldızlarının genç futbolcunun yaşadığı sorunların farkına vardığı ve ona yardımcı olduğu kaydedildi.

"KEŞKE FENERBAHÇE'DE KALSAYDIM"

Arda Güler'in zaman zaman "Keşke çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalsaydım" fikrine kapıldığı öne sürüldü. Arda Güler'in Real Madrid'de arkadaş edinmeye başladığı ve yavaş yavaş İspanyolcaya alıştığı belirtildi.

Real Madrid'in tüm sakatlıklara rağmen genç futbolcuya güveninin sarsılmadığı ve Federico Valverde gibi Arda Güler'in de takıma büyük katkı sağlayacağına inandığı vurgulandı.

2029'A KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

18 yaşındaki genç yıldızın Real Madrid'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek.Arda Güler'in güncel piyasa değeri 15 milyon Euro civarında...

A Milli Takım'da 4 maça çıkan Arda Güler, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...