Tgrt Haber

İtalyan devi, Attila Szalai için geliyor! Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

24 Aralık 2021 19:50
İtalyan devi, Attila Szalai için geliyor! Fenerbahçe son dakika transfer haberleri
​Fenerbahçe,Attila Szalai,Napoli

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attia Szalai için İtalya Serie A devi Napoli devreye girdi. Genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen İtalyanlar ilk teması kurdu. Fenerbahçe yönetimi, Szalai'yi 20 milyon euro'dan aşağı satmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’ye Napoli talip oldu. Sarı-lacivertli takımda gösterdiği başarılı performansın yanı sıra ülkesi Macaristan Milli Takımı’nın da ilk 11’inin değişilmez isimleri arasında yer alan Szalai için İtalyan ekibinin devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

SZALAİ AYRILMAK İSTİYOR

Teknik direktör Luciano Spaletti, Szalai’nin transfer edilmesini konusunda ısrarcı. Spaletti’nin isteği üzerine Napoli’nin Macar futbolcuyu kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile temasa geçtiği belirtildi. Szalai’nin de Napoli’ye gitmek istediği, menajerinin de İtalyan kulübüyle temas kurduğu ifade edildi. İtalyan kulübü, genç stoper için şartlarını zorlayacak.

Yönetim de Szalai için 20 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Fenerbahçe’nin gelecek bonservis teklifine göre bu transfere izin verebileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...