Tgrt Haber

Jorge Jesus İstanbul’da! Fenerbahçe hocasına kavuştu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Haziran 2022 06:50 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 10:23
Jorge Jesus,fenerbahçe,istanbul

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Jorge Jesus İstanbul’a vardı. Özel helikopterle havalimanından ayrılan teknik adam otele yerleşti. Jesus'un gelmesi ile birlikte İsmail Kartal da yönetim ile görüşerek kulüp ile vedalaştı

Fenerbahçe’nin bir süredir görüştüğü Portekizli dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus ile anlaşma sağlandı. Deneyimli teknik adam sarı-lacivertli için yola çıkarak gece saatlerinde İstanbul’a ulaştı. Lizbon’dan havalanan özel uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı’na inen Jorge Jesus, kendisini bekleyen özel helikopterle otele geçti.

Jorge Jesus İstanbul’da! Fenerbahçe hocasına kavuştu

İMZALAR ATILACAK

Portekizli teknik adamın gelecek günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Portekizli teknik adamı havalimanında Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, "Şampiyon yap bizi, Ali Koç Jesus'u buraya getir." sloganları attı.

Jorge Jesus'un ekibiyle birlikte yıllık maliyeti yaklaşık 7 milyon euro olacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezon hazırlıklarının 13 veya 14 Haziran'da başlayacağını açıklamıştı.

Jorge Jesus İstanbul’da! Fenerbahçe hocasına kavuştu

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüp, Jesus'un gelişinin ardından bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Kulübümüzün görüşmeler üzerine davet ettiği Portekizli teknik adam Jorge Jesus, İstanbul’a geldi.  Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş’ın eşlik ettiği Jorge Jesus’u; havalimanında Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay karşıladı. Portekiz’den kalkan özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Jorge Jesus ve beraberindekiler, buradaki işlemlerinin ardından havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti. Kulübümüz, Portekizli isimle görüşmelerine İstanbul’da devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Jorge Jesus İstanbul’da! Fenerbahçe hocasına kavuştu

JESUS GELDİ KARTAL VEDALAŞTI

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un gelişiyle birlikte İsmail Kartal dönemi de sona erdi. Dün yönetimle toplantı yapan tecrübeli teknik adamın gelecek sezonla ilgili raporunu verdiği ve sonrasında vedalaştığı öğrenildi. Süper Lig’de çıktığı 18 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 1 yenilgi alarak Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne taşıyan hocaya yönetim hizmetleri için teşekkür etti.

KUPA CANAVARI JORGE JESUS!

Jorge Jesus, en çok kupa kazanan Portekizli teknik direktörler arasında 3. basamakta yer alıyor. İlk sırada 26 kupa ile Roma'nın hocası Jose Mourinho var. Onu 22 kupa ile Manuel Jose izliyor. Jorge Jesus 16 kupa kazandı. Arthur Jorge 13, Jesualdo Ferreira 12, Rui Vitoria 11, Pedroto 10 ve Kanarya'nın eski hocası Vitor Pereira 9 kupa sevinci yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...