Tgrt Haber

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Temmuz 2023 06:35 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 07:00
Jorge Jesus,Fenerbahçe,Transfer,Suudi Arabistan

Başarısız bir sezonun ardından Fenerbahçe ile yollarını ayıran Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu. Jesus, Suudi Arabistan'da Al Hilal takımının başına getirildi.

Fenerbahçe'de başarısız geçen sezonun ardından eleştirilerin odağı olan teknik direktör Jorge Jesus, sözleşmesi sona erince sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdı. Nereye gideceği merak konusu olan Jesus'un yeni takımı belli oldu. Jesus, Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımıyla anlaştı.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, "Hikayenin yarım kalan sayfaları var" ifadeleri kullanılarak Jorge Jesus'un transferi duyuruldu.

DAHA ÖNCE DE ÇALIŞTIRMIŞTI

68 yaşındaki Portekizli teknik adam daha önce Haziran 2018-Ocak 2019 arasında da Suudi ekibini çalıştırmış ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı. Al Hilal ile 25 maça çıkan deneyimli teknik adam, 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...