Tgrt Haber

Joshua King, gol sevincindeki tişörtün sırrını açıkladı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
01 Ekim 2023 20:16 - Güncelleme : 01 Ekim 2023 22:17
Joshua King, gol sevincindeki tişörtün sırrını açıkladı!
Joshua King,Fenerbahçe,Gol

Fenerbahçe’nin sahasında Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada son sözü 90+3’te Joshua King söyledi. Sarı-lacivertlilerin Norveçli forveti, golden sonra formasının altında sergilediği tişörtün üstündeki yazıya açıklama getirdi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Çaykur Rizespor’u Szymanski, İrfan Can, Dzeko, Tadic ve Joshua King’in golleriyle 5-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilerde perdeyi kapatan Joshua King’in, gol sevinci sırasında formasının altındaki tişörtteki mesajı merak konusu oldu.

Maç sonu aldıkları skordan memnuniyetini dile getiren King, attığı golü hayatını kaybeden şoförü Murat Adkovaycın'a armağan ettiğini söyleyerek şöyle konuştu:

“Şoförümü, amcam gibi gördüğüm birini kaybettim. O, ailemden biri gibiydi. Her gün oğlumu okula götürüyordu. Gol atarsam Murat Adkovaycın’a armağan edecektim. Ailem için önemli bir kişiydi. Eminim ki hem bizi hem ailesini gittiği yerden izliyor.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...