Tgrt Haber

Julian Nagelsmann milli futbolcuya hayran kaldı: "Dünya standartlarında, gözümü ondan alamadım"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2023 19:19 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 19:28
Julian Nagelsmann milli futbolcuya hayran kaldı: "Dünya standartlarında, gözümü ondan alamadım"
Almanya,Türkiye,Abdülkerim Bardakcı,Julian Nagelsmann,A Milli Takım

Berlin'de oynanan hazırlık maçında Türkiye'ye 3-2 kaybeden Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Abdülkerim Bardakcı'ya övgüler yağdırdı. Nagelssmann'ın Abdülkerim için kullandığı sözler gündem oldu.

A Milli Takım'a Berlin'de 3-2 kaybeden Alman Milli Takımı Türk futbolculardan çok etkilendi.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, karşılaşma sonrası Abdülkerim Bardakcı için övgü dolu sözler kullandı.

NAGELSMANN: "GÖZÜMÜ ONDAN ALAMADIM"

Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı asist ile ön plana çıkan Abdülkerim'i çok beğendiğini söyleyen Nagelsmann, "Türkiye savunmada Abdülkerim Bardakcı'ya sahip olduğu için çok şanslı. Dünya standartlarında bir stoper. Gözümü ondan alamadım. Koridorda onu bekledim ve tebrik ettim. Muazzam bir performans sergiledi." ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı, 7.2 reyting alarak Almanya-Türkiye maçının en iyisi seçilmişti.

LEROY SANE: "SENDEN KURTULUŞ YOK MU?"

Mücadelede Bayern Münih'in yıldız hücumcusu Leroy Sane'nin 1 ayda üç kez karşılaştığı Abdülkerim Bardakcı'ya şakayla karışık takıldığı ortaya çıktı. Sane'nin Abdülkerim'e (gülerek) "Yine mi sen? Kurtuluş yok mu senden?” dediği iddia edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...