Tgrt Haber

Kaan Ayhan'dan büyük fedakarlık! Galatasaray'ı EURO 2024'e tercih etti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Hürriyet
07 Mart 2024 09:59 - Güncelleme : 07 Mart 2024 10:00
Kaan Ayhan'dan büyük fedakarlık! Galatasaray'ı EURO 2024'e tercih etti
Galatasaray, Kaan Ayhan, Trendyol Süper Lig

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un joker olarak kullandığı ve performansıyla beğeni toplayan Kaan Ayhan'ın uzun süredir büyük bir fedakarlık yaparak sakat sakat forma giydiği öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın başarısında büyük pay sahibi olan isimlerden biri de Kaan Ayhan olarak gösteriliyor.

Milli futbolcu, Galatasaray'a transfer olurken öncelik stoper ardından da sağ beke iyi bir alternatif olarak görülüyordu. Ancak bek ve orta sahada yaşanan sıkıntılar Kaan Ayhan'a ekstra rol açılmasına neden oldu.

OKAN BURUK'UN TAKDİRİNİ KAZANDI

Sezona orta sahada Torreira'nın partneri olarak başlayan Kaan Ayhan Sacha Boey'in ayrılışıyla sağ beke geçti. Kaan'ın sağ bekteki performansı beğeni topladı.

Zaman zaman forma şansı bulamasa da ihtiyaç duyulan anlarda joker özelliğiyle ortaya çıkarak teknik direktör Okan Buruk’un elini güçlendirmesiyle takdir topluyor.

Kaan Ayhan'dan büyük fedakarlık! Galatasaray'ı EURO 2024'e tercih etti - 1. Resim

KAAN AYHAN'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Esas mevkii stoper olmasına rağmen bu sezon gerektiğinde orta saha, sağ bek hatta sol bek bile oynayan Kaan'ın çok büyük bir fedakarlık gösterdiği ortaya çıktı.

Fıtık teşhisi konan ve ağrıları olan milli oyuncunun takımını bu kritik dönemde zor durumda bırakmamak için ameliyatını sezon sonuna ertelediği ifade edildi.

EURO 2024 ŞANSINI RİSKE ATIYOR

Maçlara iğneyle çıkan Kaan’ın EURO 2024’te oynama şansını riske atarak da olsa takımını yalnız bırakmaması takdirle karşılandı.

29 yaşındaki oyuncu bu sezon 21’i ilk 11 olmak üzere 36 resmi maçta oynarken 1’er gol ve asist katkısı yaptı.

Kaynak: TGRT Haber | Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...