Tgrt Haber

Kalesinden koştu, hatalı gol yiyen rakibini teselli etti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Kasım 2022 19:47 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 20:13
Kalesinden koştu, hatalı gol yiyen rakibini teselli etti
Ziraat Türkiye Kupası,Ferhat Kaplan,Giresunspor,Ankaraspor,Bayram Kılıç

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Ankaraspor'u konuk eden Giresunspor evinde 0-2 geriye düştüğü maçı 90+3'te bulduğu golle 3-2 kazanmayı başardı. Giresunspor adını 5. tura yazdırırken, Ankaraspor'un 18 yaşındaki kalecisi Bayram Kılıç'ın gözyaşları maça damga vurdu. Giresunspor'un tecrübeli kalecisi Ferhat Kaplan, yediği 3. golden sonra gözyaşlarını tutamayan genç meslektaşının yanına kadar giderek onu teselli etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bitexen Giresunspor sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Ankaraspor’u 3-2 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

Karşılaşmada başarılı kurtarışlar yapan Ankaraspor kalecisi Bayram Kılıç, 90+3. dakikada yaptığı hata sonucu Savicevic'in şutunda gole engel olamadı. Genç kaleci golden sonra yere yığılarak gözyaşlarına boğuldu.

Giresunspor kalecisi Ferhat Kaplan kalesinden koşarak yanına geldiği genç kaleciye sarılarak, teselli etti.

SON 15 DAKİKAYI 10 KİŞİ OYNADILAR

Teknik direktör Adem Çağlayan yönetimindeki TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor, Süper Lig ekibi Giresunspor karşısında ilk 60 dakikayı 0-2 önde tamamladı. Başkent ekibinin gollerini Engin Bekdemir ve Bahattin Köse attı.

Karadağlı orta saha Vukan Savicevic'le bu dakikada farkı bire indiren Giresunspor, 70'te de Barja Sainz'la skoru 2-2'ye getirdi. Maçın son bölümünde futbolcusu sakatlanan Adem Çağlayan, 5 oyuncu değiştirme hakkını da kullanınca kalan 15 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

HATALI GOLLER YİYEN GENÇ KALECİYİ TESELLİ ETTİLER

89'da Doğukan Efe'nin gördüğü kırmızı kartla 9 kişi kalan Ankaraspor 90+3'te Savicevic'in uzaktan golüyle mağlup oldu. Golde büyük hatası olan Bayram Kılıç gözyaşlarına boğuldu.

Maçı anlatan A Spor spikeri "Ağlama Bayram, ağlama" diye genç futbolcuya destek oldu. Ferhat Kaplan ise karşı kaleye kadar giderek genç meslektaşına destek oldu.  Liverpool ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'un Şampiyonlar Ligi finalinde yediği golleri anımsatan Bayram'ı maçın hakemi de teselli etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...