Tgrt Haber

Kartal gol oldu yağdı! Maç sonucu: Beşiktaş 4-1 Alanyaspor

09 Nisan 2022 22:25 - Güncelleme : 09 Nisan 2022 22:29
Kartal gol oldu yağdı! Maç sonucu: Beşiktaş 4-1 Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş, ligin formda ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Kara Kartal fırtına gibi başladığı maçta rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti ve üç puanın sahibi oldu. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller Batshuayi(2), Josef de Souza ve Güven Yalçın'dan geldi. Alanyaspor'un tek sayısını Efecan Karaca kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş, ligin formda ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Kara Kartal fırtına gibi başladığı maçta rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti ve üç puanın sahibi oldu. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller Batshuayi(2), Josef de Souza ve Güven Yalçın'dan geldi. Alanyaspor'un tek sayısını Efecan Karaca kaydetti.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 50'ye yükselterek 6. sıraya tırmandı. Alanyaspor ise 52 puanla 4. sırada kaldı.

VALERİEN ISMAEL İLK İÇ SAHA MAÇINDA SARI KART GÖRDÜ

Beşiktaş’ta Önder Karaveli’nin yerine göreve gelen Teknik Direktör Valerien Ismael, Alanyaspor karşılaşmasında ilk kez taraftarının önünde sahaya çıkarken, karşılaşma boyunca yerinde duramadı. Atılan gollerde büyük coşku yaşayan Fransız teknik adam, oyuncularını da sık sık uyararak maç boyunca, mücadelenin içinde kaldı.

66. dakikada yaşanan bir pozisyonda hakeme tepki gösteren Valerien Ismael, Volkan Bayarslan tarafından sarı kartla cezalandırılırken, iç sahada boy gösterdiği ilk maçında kart görmüş oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar, sarı kart gören teknik direktörlerine alkışlarla ve tezahüratlarla destek verdi.

BATSHUAYİ 14 GOLE ULAŞTI

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Beşiktaş’ta Belçikalı forvet Michy Batshuayi, 2. dakikada fileleri havalandırarak takımını öne geçiren isim oldu.

Ghezzal’ın pasında savunmanın arkasına sarkan ve ceza sahası içi sağ çaprazından yaptığı vuruşla golü bulan Batshuayi, 43. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Rosier’in ortasında savunmanın arkasına sarkan golcü oyuncu, göğsüyle düzeltip düzgün bir vuruş yaparak skoru 3-1’e getiren isim oldu ve ligdeki gol sayısını da 14’e çıkardı. Geride kalan maçlarda takım arkadaşlarına 5 de asist yapan Batshuayi, ligde toplam 18 gole etki ederken, krallık yarışında da takibini sürdürdü.

Golcü oyuncu, karşılaşmanın 64. dakikasında yerini Güven Yalçın’a bıraktı. Süper Lig’de Hatayspor forması giyen El Kaabi 15 golle zirvede yer alırken, bu futbolcuyu 14 golle Kasımpaşa’nın golcüsü Umut Bozok ve Beşiktaş’ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi takip etti.

Kartal gol oldu yağdı! Maç sonucu: Beşiktaş 4-1 Alanyaspor

WELİNTON GİRESUNSPOR MAÇINDA YOK!

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Alanyaspor’u konuk eden Beşiktaş’ta Brezilyalı savunmacı Welinton, ikinci yarının hemen başında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Bu sezonki 8. sarı kartını gören ve ilk olarak 16. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Welinton, önümüzdeki hafta Giresunspor deplasmanında da takımını yalnız bırakacak. 25. haftada Adana Demirspor deplasmanında, 26. haftada Altay karşılaşmasında ve 27. haftada Sivasspor deplasmanında üst üste gördüğü sarı kartlarla sınırda olan Welinton, Alanyaspor karşısında gördüğü sarı kartla, bu sezon ikinci kez sarı kart cezalısı durumuna düştü.

VODAFONE PARK TAM KAPASİTE!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u konuk ederken, siyah-beyazlı taraftarlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Vodafone Park'a saatler öncesinden gelen siyah-beyazlılar, tribünlerdeki yerini alırken, takımlarına da ısınma anından itibaren destek vermeye başladı. Tribünlerde boşluk kalmazken, maçın başlama düdüğüyle birlikte Beşiktaş taraftarı, tezahüratlarına da başladı ve 90 dakika boyunca takımını destekledi.

Kartal gol oldu yağdı! Maç sonucu: Beşiktaş 4-1 Alanyaspor

JOSEF GOLÜNÜ TARAFTARLA KUTLADI

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Alanyaspor’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Batshuayi’nin golüyle öne geçerken, 23. dakikada Efecan’ın vuruşunda topu filelerinden çıkardı. Ancak bu golün santrasının hemen ardından Josef de Souza sahneye çıktı ve skoru 2-1’e getiren isim oldu.

Hafta içinde taraftarları sosyal medya hesabından maça çağıran ve ‘Full stadyum’ diyen Brezilyalı oyuncu, gol sevincini de taraftarlara giderek kutladı. Bu sezon Adana Demirspor filelerini 1 kez ve Fenerbahçe ağlarını da 2 kez sarsan Josef, Alanyaspor’a attığı golle ligdeki gol sayısını da 4’e yükseltmiş oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ghezzal'ın arkası dönük bir şekilde savunmanın arasından gönderdiği pasla sağdan ceza sahasına giren Batshuayi'nin sert şutunda, yan direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 1-0

22. dakikada Aytemiz Alanyaspor'un beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan uzun topu kaparak sağdan çizgiye inen Tayfur Bingöl'ün pasında Efecan Karaca, altıpas üzerinden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1

25. dakikada Beşiktaş yeniden öne geçti. Sol taraftan kullanılan uzun taç atışında savunmanın uzaklaştırdığı topu Rosier ceza sahası dışından kaleye göndermek istedi. Rosier'in şutu kale önündeki Josef'e pas oldu. Siyah-beyazlı oyuncu, meşin yuvarlağı düzeltip sert bir şutla golü attı: 2-1

28. dakikada Alanyaspor savunmasının uzun pasında savunmanın arkasına hareketlenen Efecan Karaca, ceza sahası içinde aşırtma bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi. Meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.

43. dakikada Beşiktaş, skoru 3-1'e getirdi. Alanyaspor'un savunmadan çıkarken kaptırdığı topla başlayan Beşiktaş atağında, Rosier'in sağ çaprazdan ortasında Batshuayi topu göğsüyle düzelterek şutunu çekti ve meşin yuvarlağı filelere yolladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...