Tgrt Haber

Kayserispor-Fenerbahçe maçında korkutan an: Hastaneye kaldırıldı!

04 Mart 2023 20:22 - Güncelleme : 04 Mart 2023 20:25
Kayserispor-Fenerbahçe maçında korkutan an: Hastaneye kaldırıldı!
Kayserispor,Spor Toto Süper Lig,Fenerbahçe,Lionel Carole

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk oldu. Kritik maçta Kayserispor'un eski Galatasaraylı yıldızı geçirdiği sakatlıkla korkuttu. Tecrübeli oyuncu hastaneye götürüldü.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kayserispor'un tecrübeli futbolcusunun ilk yarının son anlarında yaşadığı çarpışma sonrası korku dolu anlar yaşandı. Yıldız futbolcu doğrudan hastaneye götürüldü.

CAROLE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Karşılaşmanın 38. dakikasında Fenerbahçe'de Joshua King ile Kayserispor'da Lionel Carole çarpıştı. Lionel Carole çarpışmanın ardından yüzünü sert bir şekilde yere vurdu. Tecrübeli futbolcu bir süre baygınlık geçirdi.

Lionel Carole'ün sakatlığı sonrası oyun hemen durdu. Lionel Carole için sağlık görevlileri kenara değişiklik işaretinde bulundu. Lionel Carole sedyeyle kenara alındı ve kalan sürede Uzodimma görev aldı.

beIN Sports'un haberine göre; Lionel Carole'ün burnunda kırık şüphesi olduğu ve travmadan şüphelenildiği vurgulandı. Lionel Carole'ün hastaneye götürüldüğü aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...