Tgrt Haber

Kazımcan Karataş'ın maliyeti belli oldu: Galatasaray'a kiralanacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2022 16:15 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 16:52
Kazımcan Karataş'ın maliyeti belli oldu: Galatasaray'a kiralanacak
,Altay,transfer,Eyüpspor,Galatasaray

Transfer haberleri: Altay ile Eyüpspor, Kazımcan Karataş'ın transfer için 20 milyon TL'lik anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki sol bekin 2 yıllığına Galatasaray'a kiralanması bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi transfer yasağının sürmesi nedeniyle sözleşmesi biten oyuncularını yuvada tutmak isteyen Altay, iç transferde ikinci tur görüşmelere başladı.

Kontratları biten 7 yerli oyuncusuyla yaptığı ilk temaslardan sonuç alamayan siyah-beyazlılar, ikinci teklifleri ileterek futbolcuları bu kez ikna etmeyi hedefliyor.

KAZIMCAN KARATAŞ'IN MALİYETİ BELLİ OLDU

NTV Spor'un haberine göre; Altyapısından yetişen Kazımcan Karataş'ın transferi için Eyüpspor'la 20 milyon TL bonservis bedeli konusunda anlaşan İzmir temsilcisi, Şilili sol kanat Rodriguez'den 300 bin dolar, stoper Murat Akça'dan ise 1 milyon TL bonservis geleri elde ederek elini bir nebze olsun rahatlattı.

Eyüpspor'un Kazımcan Karataş'ı Alpaslan Öztürk'ün kiralanması karşılığında yine kiralık olarak 2 yıllığına Galatasaray'a gönderecek. Genç oyuncu için transfer önceliği Galatasaray'da olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...