Tgrt Haber

Kerem Aktürkoğlu: Hedefimizde dört kupa var

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2024 00:01 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 00:04
Kerem Aktürkoğlu: Hedefimizde dört kupa var
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray oyuncusu Kerem Aktürkoğlu Sparta Prag maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Hedefimizde dört kupa var" dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off turu rövanşında deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşma öncesi oyunculardan Kerem Aktürkoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu: Hedefimizde dört kupa var - 1. Resim

Sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncularından Kerem Aktürkoğlu, "Kura çekildiğinde çok olay bir maç geçeceği düşünülüyordu; ama biz öyle düşünmüyorduk. Zorlu biri iyi bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Öyle de oldu. İlk maçtan sonra analizden sonra olumlu ve olumsuz taraflarını ayırdık. Yarın daha temkinli ve etkili futbol oynayarak sıkıntı çekmeden, galibiyetle ayrılarak taraftarımıza son 16 turunu getirmek istiyoruz. İnşallah bu yoğun tempoda sakatlıksız şekilde galibiyetle ayrılırız" diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu: Hedefimizde dört kupa var - 2. Resim

"HEDEFİMİZDE DÖRT KUPA VAR"

Bu sezon hedeflerinde 4 kupa olduğunu vurgulayan Aktürkoğlu, "Bunları kazanmak istiyoruz. Bu kupaları kaldırabilmek çok güzel bir hayal. Galatasaray’da oynamak, Galatasaray’da olmak her türlü kupada mücadele etmek ve kupanın sahibi olmaktır. Nando uzun yıllardır burada. Bunu en iyi o biliyor. O kupalar kazanmaya alışık. Biz de ona kupa kazanma konusunda yardımcı olmak istiyoruz. İnşallah o kupayı kaldıran taraf biz oluruz. Umarım o kupayı kaldırarak tüm Türkiye’ye armağan ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...