Tgrt Haber

Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu teklifi!

03 Ocak 2022 19:39
Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu teklifi!
​Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Son dakika transfer haberi: 3. ligden Galatasaray'a transfer olmasının ardından gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu dev takımların radarına girdi. Birçok Avrupa ekibinin scoutlar aracılığıyla izlettiği 23 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılara ilk resmi teklif geldi. Özellikle Bundesliga takımlarının yakın markajında olan genç yıldız için Galatasaray ile temasa geçildi.

Galatasaray forması altında harika bir ilk yarıyı geride bırakan Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor. Galatasaray'a genç oyuncu için ilk resmi teklif de geldi.

Akşam'ın haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalan ilk kulüp oldu. Stuttgart ve Hoffenheim de Kerem ile yakından ilgilenen diğer Bundesliga ekipleri oldu.

15 MİLYON EURO...

Sarı-kırmızılı yönetim, genç oyuncu için 15 milyon euronun üzerinde gelecek tekliflerin değerlendirmeye alacak. Kerem'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında bitiyor. Transfermarkt verilerine göre, Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 6 milyon euro. Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 32 maçta 7 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...