Tgrt Haber

Leroy Sane'den Sacha Boey itirafı! Öve öve bitiremedi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 15:12 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 15:12
Galatasaray,Sacha Boey,Bayern Münih,transfer

Alman ekibi Bayern Münih'in yıldız isimlerinden Leroy Sane, takıma Galatasaray'dan transfer edilen Sacha Boey hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Sacha Boey, 30 milyon Euro ve bonuslarla beraber toplamda 35 milyon Euro'yu bulacak bonservis bedeliyle Alman devi Bayern Münih'in yolunu tuttu.

Türk futbol tarihine geçen transfer, Boey'in yeni takım arkadaşlarını da memnun etti.

BOEY'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Bu sezon Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi maçlarında etkili futboluyla dikkat çeken Leroy Sane, Sacha Boey'in transferine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boey'e karşı bu yıl oynadıkları iki maçta Fransız savunmacının çok iyi performans sergilediğini söyleyen Sane şu ifadeleri kullandı:

"Agresif bir oyuncu ama aynı zamanda çok zeki. Kesinlikle takıma çok fazla yardımcı olacak. Bizi güçlendirecek. Bu yüzden en kısa sürede Boey'i ilk 11'de görmek istiyorum."

Leroy Sane'den Sacha Boey itirafı! Öve öve bitiremedi

TRANSFER İDDİALARINA CEVAP

Takımdaki geleceği ve hakkındaki transfer dedikodularıyla ilgili de konuşan Alman yıldız, "Önümüzdeki birkaç gün ya da ay içinde netleşecek. Her şey yolunda. Sportif direktör Freund ile konuştuk. Tekrar bir araya geleceğiz ve neler olacağını göreceğiz" dedi.

Sezon değerlendirmesi yapan Sane, "Önümüzde çok zorlu bir sezon var. Tamamen buna konsantre olmuş durumdayım. Takımıma en iyi katkıyı vermeye çalışıyorum" diye konuştu. 

Alman futbolcu, bu sezon 28 kez formasını giydiği Bayern Münih'te 9 gol ve 11 asist kaydetti.

TUCHEL: TRANSFERİNİ ÇOK İSTEDİK

Bundesliga'daki Augsburg maçı öncesi açıklamalarda bulunan Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise "Transferin gerçekleşmesini çok istedik" diyen Tuchel, "Sağlık taramaları devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...