Tgrt Haber

Lucas Torreira İtalya yolcusu: Menajeri açıkladı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Aralık 2022 19:08 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 19:23
Lucas Torreira İtalya yolcusu: Menajeri açıkladı!
,Galatasaray,Pablo Bentancur,Lucas Torreira

Galatasaray'da Fernando'dan sonra yaşanan 6 numara sorununu çözen ve sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkat çeken Lucas Torreira'nın geleceğiyle ilgili menajerinden flaş açıklamalar geldi. Torreira, Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı ancak süre alamadan turnuvayı tamamladı.

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Lucas Torreira ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon başından beri gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanmıştı. Uruguaylı yıldız, bu sezon sarı kırmızı formayla 12 karşılaşmada görev aldı. Torreira 12 maçta 1 asist yaptı.

MENAJERİNDEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Lucas Torreira'nın geleceği ile ilgili menajeri Pablo Bentancur'dan flaş bir açıklama geldi. İtalyan basınına konuşan Bentancur, oyuncusunun Galatasaray'da bir yıl oynadıktan sonra İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

Bu sözler Galatasaray taraftarını bir hayli endişelendirdi. Sosyal medyada Uruguaylı orta sahanın ayrılmaması gerektiği yönünde paylaşımlar yapıldı.

"BİRKAÇ TAKIMLA GÖRÜŞTÜM"

Pablo Bentancur, "Birkaç takımla görüştüm. Torreira, Galatasaray'da bir yıl geçirmek ve ardından Serie A'ya dönmek istiyor. İtalya'ya ve İtalyan futboluna karşı büyük bir sevgisi var. Onu yeniden Serie A'da görmek zor olmayacak. Tecrübesi var ve modern futbolda bulunması zor bir oyuncu" dedi.

Bentancur ayrıca, "Torreira ile bir kulüp ilgileniyor. Bir başka kulüp ise transfer döneminde ne olacağını görmek istiyor. Torreira için İtalya'ya geri dönüşü zor olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, sezon başında 26 yaşındaki futbolcuyu Arsenal'den 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılı forma altında 12 maçta sahaya çıkan Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...