Tgrt Haber

Maç sonu çılgına dönen Fernando Muslera hakemlerin üzerine yürüdü!

02 Aralık 2022 21:56 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 22:39
Maç sonu çılgına dönen Fernando Muslera hakemlerin üzerine yürüdü!
Katar,Dünya Kupası,Uruguay,Gana,Fernando Muslera

Galatasaray'ın Uruguaylı tecrübeli filebekçisi Fernando Muslera, Dünya Kupası'ndan elendikleri maçın ardından adeta çılgına döndü. Yıldız kaleci, son düdüğün ardından maçın hakemlerine çok sert tepki gösterdi.

Katar 2022 Dünya Kupası'nda H Grubu son maçında Uruguay ile Gana karşı karşıya geldi. Güney Amerika temsilcisi maçı 2-0 kazansa da aynı puanlı Güney Kore'nin gerisinde kalarak dramatik bir şekilde turnuvaya veda etti.

Uruguay'ın tecrübeli eldiveni Fernando Muslera, maç sonu adeta çılgına döndü. Muslera, son düdüğün ardından mücadelenin hakemlerinin üzerine yürüyerek çok sert tepki gösterdi. Muslera'nın bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Sadece Muslera değil diğer Uruguay futbolcuları da maç sonu hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Edinson Cavani maç sonu VAR monitörünü yumrukladı. 

Luis Suarez de maç sonu hakem kararlarını eleştirerek, "Maçtan sonra çocuklarımı görmek istedim. FIFA yetkilileri bana 'Hayır, izin vermiyoruz!" dedi. Ayrıca bakın bu Dünya Kupası'nda enteresan şeyler oluyor. Enteresan hakem kararları, penaltı. FIFA, Uruguay'a her zaman karşı. Şunu anladım ki, saha dışında da güçlü olmalıyız." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
NUR19 Temmuz 2020 14:38

Teşekkürler :)

Sonraki Haber Yükleniyor...