Tgrt Haber

Marcao ezeli rakibe gidiyor! Süper Lig devinin yöneticisi İstanbul'a getirdi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2023 18:10 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 18:31
Marcao ezeli rakibe gidiyor! Süper Lig devinin yöneticisi İstanbul'a getirdi!
Beşiktaş,Galatasaray,Marcao,Tarkan Ser,Süper Lig,transfer

İspanyol ekibi Sevilla'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan Marcao, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Tarkan Ser, Brezilyalı yıldızı İstanbul'a getirdi. Ser, "Marcao transferini bitirip hediye ederim" dedi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Tarkan Ser, yeni seçilecek yönetimin istemesi halinde Marcao'nun transferini hediye olarak bitirebileceğini açıkladı.

Galatasaray'dan 2022-2023 sezonu başlamadan ayrılan ve La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A ÖNERİLDİ

İspanya'da mutsuz olan Marcao için son günlerde Türkiye'ye dönebileceği yönünde iddialar ortaya atılmış ve Fenerbahçe'nin de yıldız futbolcuyla ilgilendiği öne sürülmüştü.

Sevilla'nın yolları ayırma kararı aldığı Marcao'nun Galatasaray'a da önerildiği iddia edilmişti.

MARCAO İSTANBUL'DA!

Marcao, geçtiğimiz gün İstanbul'a geldi. Beşiktaş Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ser, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Marcao'yu İstanbul'da ağırladığını açıkladı.

https://twitter.com/ser_tarkan98066/status/1725790751047512254

"MARCAO TRANSFERİNİ BİTİRİP HEDİYE EDERİM"

Spor Arena'nın haberine göre; Beşiktaş Futbol AŞ'de yönetim kurulu üyesi Tarkan Ser, seçilecek yeni yönetimin istemesi halinde Marcao'nun transferi komnusunda üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Tarkan Ser, "Marcao yakın dostum. Yönetime kim seçilirse seçilsin, eğer ihtiyaç varsa Marcao transferini bitirip hediye ederim. Beşiktaş’ta hizmet etmek için yönetimde olmak zorunda değiliz. Her zaman emrindeyiz" ifadelerini kullandı.

Marcao ezeli rakibe gidiyor! Süper Lig devinin yöneticisi İstanbul'a getirdi!

13 MİLYON EURO'YA GİTMİŞTİ

Sevilla, Brezilyalı stoper için Galatasaray'a 13 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti. İspanyol ekibi, Marcao'dan şu ana kadar istediği verimi alamadı.

İmza attığı günden beri sakatlıklarla boğuşan ve düzenli forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, Sevilla'da yalnızca 11 maça çıkabildi.

Brezilyalı stoper bu sezon henüz forma giyemedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...