Tgrt Haber

Marsilya’da flaş Cengiz Ünder gelişmesi!

06 Ağustos 2023 18:37 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 18:37
Marsilya’da flaş Cengiz Ünder gelişmesi!
Cengiz Ünder,Fenerbahçe,Transfer,Şampiyonlar Ligi,Marsilya

Hücum bölgesini Ryan Kent, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Umut Nayir gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, kanat bölgesine son bir transfer yapmakta kararlı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde yer alan oyunculardan biri de Fransa’da Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder…

Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminin üst sıralarında yer alan Cengiz Ünder ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Geçen günlerde Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Cengiz Ünder ile ilgili temaslar olduğunu ancak tekliflerin istedikleri seviyeye gelmediğini duyurmuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Panathinaikos ile oynayacağı maçların kadrosuna Cengiz Ünder’i de dahil etti.

Fransız temsilcisinin bu hamlesi, Cengiz Ünder transferinde Fenerbahçe’ye ‘gözdağı vermek’ istediği olarak yorumlandı.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Geçen sezon Marsilya formasıyla 46 maça çıkan milli futbolcu Cengiz Ünder, 5 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağladı. 27 yaşındaki hücum oyuncusunun, Fransız ekibiyle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...