Tgrt Haber

Mauro Icardi, Hakim Ziyech’in golünü çaldı: "Puskas'a aday"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
18 Eylül 2023 11:12 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 11:25
Mauro Icardi, Hakim Ziyech’in golünü çaldı: "Puskas'a aday"
Galatasaray,,Mauro Icardi,Puskas,Hakim Ziyech

Galatasaray’ın Samsunspor maçında attığı dördüncü gol Avrupa basınında da yankı buldu. İngiliz basını, “Pozisyon Ziyech’e asist, Icardi’ye gol olarak yazıldı. Gol sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi golü Puskas ödülüne aday olarak gösterdi” diye yazdı. İşte detaylar...

Galatasaray’ın yeni transferi Hakim Ziyech, Samsunspor karşısında sarı-kırmızılı formayı ilk kez sırtına geçirdi. Faslı yıldız çıktığı ilk maçta taraftarı mest ederken, etkili performansı dış basında da yankı buldu.

"ZİYECH HARİKA BAŞLADI"

Hollanda basınındaki haberlerde, “Ziyech yeni takımında harika bir asistle başladı. Galatasaray’ın galibiyetinde pay sahibi oldu. Bu sert şuta Icardi’nin bilinçli bir şekilde yaptığı müdahale ile topun yönünü değiştirerek filelerle buluşturması dikkate değerdi” denildi.

"PUSKAS ÖDÜLÜNE ADAY"

İngiliz basınında “Icardi, Hakim Ziyech’in muhteşem golünü çaldı” ifadesi dikkat çekerken, “Hakim Ziyech, yetenekli sol ayağıyla Mauro Icardi’nin kafasının üzerinden geçen şimşek bir vuruş yaptı ve fileleri sarstı. Pozisyon Ziyech’e asist, Icardi’ye gol olarak yazıldı. Gol sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi bunu Puskas ödülüne aday olarak gösterdi.” denildi.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...