Tgrt Haber

Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı? Maçı birlikte izlediler!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Kasım 2022 22:59 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 23:09
Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı? Maçı birlikte izlediler!
Galatasaray,Mauro Icardi,Wanda Nara

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile bir dargın bir barışık bir ilişki yaşayan Wanda Nara, Ofspor maçını birlikte izledi. Bu görüntüler ikilinin barıştığı yorumlarına neden oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda TFF 3. Lig ekiplerinden Yeşilyurt D.Ç Ofspor'u 2-1 mağlup ederek tur atlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, kadroda rotasyona gitti. Sarı-kırmızılı takım, karşılaşmaya bu sezon fazla süre bulamayan oyunculardan kurulu bir kadroyla çıktı. Cimbom zor da olsa Berkan Kutlu'nun golüyle tur atlamayı bildi.

ICARDİ VE WANDA NARA BARIŞTI MI?

Beşiktaş derbisinde attığı iki golle galibiyeti getiren ve dünya basınında da adından söz ettiren yıldız golcü Mauro Icardi, maçı tribünde izledi. Arjantinli yıldıza, daha önce ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara'nın eşlik etmesi dikkat çekti. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve ikilinin yeniden barıştığı iddia edildi.

Wanda Nara da sosyal medya hesabından tribünlerdeki fotoğrafını paylaştı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı? Maçı birlikte izlediler!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...