Tgrt Haber

Mauro Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası paylaşım!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 10:25 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 10:27
Mauro Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası paylaşım!
Fenerbahçe,Galatasaray,Mauro Icardi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'ne 3-0'lık skorla mağlup olarak kupadan elendi. Müsabakanın ardından Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sosyal medyadan çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne elenmesinin ardından Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi flaş bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

FENERBAHÇE KUPADAN ELENDİ

Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Ankaragücü 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Ankara ekibine galibiyeti getiren goller 10. dakikada Olimpiu Morutan, 33. dakikada Tasos Chatzigiovanis ve 87. dakikada Garry Rodrigues'den geldi.

Bu sonuçla birlikte Ankaragücü adını yarı finale yazdırırken, Fenerbahçe kupaya veda eden taraf oldu.

Mauro Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası paylaşım! - 1. Resim

MAÇ SONU ICARDI'DEN PAYLAŞIM

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin kupadan elenmesinin ardından sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Tecrübeli golcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gülen bir aslan fotoğrafı kullandı.

İşte o paylaşım:

Mauro Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası paylaşım! - 2. Resim

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mauro Icardi'nin bu paylaşımı kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Bu paylaşım sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından binlerce kez paylaşıldı.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN 10 YILDIR BEKLİYORSUNUZ"

Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'yi hedef alan Mauro Icardi, yaptığı paylaşımda, "Şampiyonluk için 10 yıldır bekliyorsunuz. İşte şampiyonluk fotoğrafı" ifadelerini kullanarak son şampiyonluğun görselini paylaşmıştı.

Arjantinli yıldız bu paylaşımı, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarındaki görüntüsü üzerinden Galatasaray ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi hedef aldığı bir paylaşımın ardından yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...