Tgrt Haber

Mauro ‘Rekordi’: Arjantinli yıldız Icardi'den yeni rekor!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
23 Eylül 2023 22:08 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 02:43
Mauro ‘Rekordi’: Arjantinli yıldız Icardi'den yeni rekor!
Mauro Icardi,Galatasaray,Rekor

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray’ın deplasmanda Başakşehir’i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın 50. dakikasında penaltıdan golünü atan Mauro Icardi, Süper Lig’de ilk 11'de çıktığı son 12 maçında üst üste fileleri havalandırarak yeni bir rekora imza attı.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında RAMS Başakşehir deplasmanının 50. dakikasında penaltı atışını gole çevirerek rakip fileleri havalandıran Mauro Icardi, yeni bir rekora imzasını attı.

BURAK YILMAZ'IN REKORUNU SOLLADI

Geçen hafta Samsunspor maçında attığı golle Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’daki ilk 11'de çıktığı 11 maçta üst üste gol atma rekoruna ortak olan Mauro Icardi, Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir deplasmanında da fileleri havalandırarak 12 maçlık yeni rekorunun sahibi oldu.

12 MAÇTA 19 GOLE ULAŞTI

İlk 11’de sahaya çıktığı maçlarda sırasıyla Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Samsunspor’a karşı üst üste toplam 11 maçta 18 gol bulan Arjantinli yıldız, RAMS Başakşehir’e attığı golle yeni bir rekor kırdı.

Öte yandan Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplam 36 karşılaşmaya çıkan Mauro Icardi; 32 gol ve 9 asist ile 41 gole direkt katkı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...