Tgrt Haber

Michy Batshuayi ile Emre Mor arasında gerginlik!

23 Ocak 2023 22:42 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 22:55
Michy Batshuayi ile Emre Mor arasında gerginlik!
Spor Toto Süper Lig,Ümraniyespor,Fenerbahçe,Emre Mor,Michy Batshuayi

Ümraniyespor'u deplasmanda 90. dakikada attığı golle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Michu Batshuayi ve Emre Mor’un tartışması dikkat çekti. Müsabaka anında ikili arasında gergin anlar yaşanırken İrfan Can Kahveci araya girerek iki futbolcuyu zor da olsa sakinleştirdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler zor da olsa rakibini 2-1 mağlup ederek kritik bir üç puanın sahibi oldu.

Müsabakanın 0-0 devam ettiği sırada 58. dakikasında bir pozisyon sonrası Belçikalı forvet Michy Batshuayi, topun dışarı çıktığı esnada Emre Mor’un yanına geldi. İkili bir süre tartışırken, araya giren İrfan Can Kahveci iki oyuncuyu sakinleştirerek uzaklaştırdı.

Müsabaka Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Batshuayi de 1 gole imza attı.

Michy Batshuayi ile Emre Mor arasında gerginlik!

RÖPORTAJA BİRLİKTE GELDİLER

Maç içinde gerilim yaşayan Batshuayi ve Emre Mor, Ümraniyespor maçı sonrası flaş röportaja beraber geldi.

Ümraniyespor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Michy Batshuayi, "Kritik bir maçtı. En iyi maçımızı sergilediğimizi söyleyebilirim. Eksik noktalarımza çalışacağız. En önemlisi 3 puan almaktı. Bazen çok iyi bir performans ortaya koyabilirsiniz bazen de tam tersi. İlerleyen haftalarda en iyi Fenerbahçe'yi gösterebileceğimzi düşünüyorum." dedi.

Maç içinde Batshuayi'yle yaşadığı tartışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Emre Mor ise şunları söyledi "Açıkçası biz futbolcular sahada futbol oynarken duygusal olarak yüksek noktalara çıkabiliyoruz. Aramızda herhangi bir problem yok. Ciddiye alınacak bir şey değil. Futbol böyle. Güzel bir şekilde arkadaşlığımız devam ettireceğiz.`

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...