Tgrt Haber

Miguel Crespo için karar verildi: Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Şubat 2024 09:10 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 09:11
Miguel Crespo için karar verildi: Fenerbahçe'ye dönecek mi?
Miguel Crespo,Rayo Vallecano,Fenerbahçe

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Portekizli orta saha Miguel Crespo'nun geleceği netlik kazandı.

Fenerbahçe, 2021-22 sezonun başında Portekiz ekibi Estoril'den 1,5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Miguel Crespo'yu takımda fazla forma şansı bulamaması ve yerine Rade Krunic2in transfer edilmesi nedeniyle bu devre arasında İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.

İSPANYOL EKİBİ KARARINI VERDİ

La Liga ekibi Portekizli orta sahanın geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 27 yaşındaki futbolcunun performansının Rayo Vallecano'yu memnun etti. İspanyol ekibi, Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı.

3.2 MİLYON EURO BONSERVİS

Tecrübeli orta sahanın satın alma opsiyonu maddesinin 4 milyon Euro olduğu kaydedilirken Miguel Crespo'nun satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'si ise Estoril'e ödenecek.

Fenerbahçe bu transferin 4 milyon Euro bedelle gerçekleşmesi durumunda Estoril'e ödenecek bedel çıkarıldığında 3.2 milyon Euro kazanacak.

Miguel Crespo kiralık olarak forma giydiği Rayo Vallecano'da 4 maçta şans buldu.

Miguel Crespo için karar verildi: Fenerbahçe'ye dönecek mi? - 1. Resim

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTİYOR

Barroselas altyapısında futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril'de oynadı. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu başında Portekizli orta saha için 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödedi.

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro civarında gösterilen Portekizli orta sahanın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...