Tgrt Haber

Mostafa Mohamed'e Arabistan'dan talip var

30 Ocak 2022 20:45
Mostafa Mohamed'e Arabistan'dan talip var
Galatasaray,Mostafa Mohamed

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de kötü günler geçiren ve Türkiye Kupası'na da erken veda eden Galatasaray'da Luyindama'nın yeni adresi belli oldu. Suudi Arabistan takımı Al Taawon, Luyindama'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Suudi Arabistan ekibi Mostafa Mohamed için de Galatasaray'a bir teklif yaptı.

Bu akşam oynanan Fas maçını kazanarak Afrika Uluslar Kupası'nda yarı finale yükselen Mısır formasıyla mücadele eden Galatasaraylı Mostafa Mohamed'e Arabistan'dan talip var.

Sarı-kırmızılı takım bugün yabancı sınırlaması nedeniyle kadroda boşluk oluşturmak amacıyla Kongolu futbolcu Luyindama'yı Suudi Arabistan takımı Al Taawon'a kiralalık ve satın alma opsiyonlu olarak gönderdi.

Ajansspor'un haberine göre; Christian Luyindama'yı kadrosuna katan Suudi Arabistan ekibi Al-Taawon, Mostafa Mohamed için de bir teklif yaptı. Galatasaray yönetiminin Arabistan ekibinden iyi bir teklif gelmesi halinde transfere onay vereceği söyleniyor.

Sarı-kırmızılılar Mostafa Mohamed'in bonservisini Mısır ekibi Zamalek'ten 4 milyon dolar karşılığında transfer edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...