Tgrt Haber

Muleka’da çarpıcı detay! Süper Lig ekibi devreye girince Beşiktaş için gemileri yaktı

08 Temmuz 2022 13:27 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 13:30
Muleka’da çarpıcı detay! Süper Lig ekibi devreye girince Beşiktaş için gemileri yaktı
beşiktaş,muleka

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın Muleka transferinde çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Beşiktaş’ın Standart Liege ile anlaştığı sırada Kasımpaşa daha fazla parayla devreye girdi. Muleka, Kasımpaşa'nın teklifini kabul etmeyi planlayan kulübüne rest çekince Belçika ekibi Beşiktaş’a “evet” demek zorunda kaldı.

Beşiktaş, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Jackson Muleka'yı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda golcü futbolcunun transferiyle ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

KASIMPAŞA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Sabah'ın haberine göre; Standard Liege ile pazartesi günü Muleka için kesin anlaşma sağlayan Beşiktaş’a son anda Süper Lig ekibi Kasımpaşa’nın rakip olduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın Belçika ekibiyle Muleka’ya karşılık 3 milyon 350 bin Euro'ya el sıkıştığı sırada Kasımpaşa resmi olarak 22 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcu için ödeme koşulları da daha iyi olan 3.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

BEŞİKTAŞ İÇİN KULÜBÜNE REST ÇEKTİ

Kasımpaşa’nın teklifi sonrası ortalığın bir anda karıştığı, pazar akşamının hareketli geçtiği ortaya çıktı.

Belçika ekibi Kasımpaşa’nın teklifini kabul etmeye hazırlanırken devreye giren Muleka, "Kasımpaşa'ya kesinlikle gitmeyeceğim” diyerek Beşiktaş’a gitmek istediğini net tavırla belirtti. Demokratik Kongolu futbolcu kulübüne “Beni Beşiktaş dışında bir yere gönderemezsiniz" diyerek rest çekince Belçika ekibi geri adım atıp, siyah-beyazlıların şartlarına "Evet" demek zorunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...