Tgrt Haber

Mustafa Denizli, Galatasaray'dan iki ismin peşinde! Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan...

13 Aralık 2021 20:35
Mustafa Denizli, Galatasaray'dan iki ismin peşinde! Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan...
Galatasaray,Fatih Terim,Emre Kılınç,Oğulcan Çağlayan,Mustafa Denizli

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de son haftalarda kötü bir grafik çizen Altay'ın, Galatasaray'da az forma şansı bulan Emre Kılınç ile Oğulcan Çağlayan'a talip olduğu iddia edildi.

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken kulüpler de gelecek ve ayrılacak oyuncular listesini belirlemeye başladı. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in son dönemde şans vermediği Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'a bu kez de Süper Lig takımlarından Altay talip oldu.

Mustafa Denizli'nin İstanbul'da oynanan Galatasaray maçından önce bir araya geldiği Fatih Terim'den iki oyuncuyu istediği, tecrübeli teknik adamın da düşünmek için süre talep ettiği belirtildi. Oğulcan ve Emre ile yapılacak görüşmelerden olumlu sonuç alınırsa iki oyuncu sezon sonuna kadar kiralık olarak Altay forması giyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...